ConCen
Forums problems... - Printable Version

+- ConCen (https://concen.org/oldforum)
+-- Forum: Main (https://concen.org/oldforum/forum-4.html)
+--- Forum: Nerds & Geeks (https://concen.org/oldforum/forum-27.html)
+--- Thread: Forums problems... (/thread-32012.html)

Pages: 1 2


The maximum server load limit has been reached. Please check back later once the serv - kevlar - 01-31-2010

The maximum server load limit has been reached. Please check back later once the server is less busy.

hi i keep getting this error and have to wait, i never used to get this, can't you just increase a setting like max connections or something ?


Forums problems... - Dunamis - 03-13-2010

Does anyone else keep getting this message:

The maximum server load limit has been reached. Please check back later once the server is less busy.


RE: Forums problems... - Easy Skanking - 03-13-2010

It happens occasionally. It's being looked into.


RE: Forums problems... - h3rm35 - 03-13-2010

it's been happening with increasing frequency and duration over the last week or so...


RE: Forums problems... - Dunamis - 03-17-2010

(03-13-2010, 09:24 PM)h3rm35 Wrote: it's been happening with increasing frequency and duration over the last week or so...

Yep, I've been noticing it too. Seems to be at totally random times though. Hopefully it will get sorted.

Cheers for replying as well E.S. Big Grin


RE: Forums problems... - Dunamis - 03-20-2010

Any updates? Still getting the same issue every so often.


RE: Forums problems... - yeti - 03-20-2010

(03-20-2010, 10:38 AM)Dunamis Wrote: Any updates? Still getting the same issue every so often.

I made some performance tweaks to mySQL. Let me know if you still get the error, and when (use GMT).


RE: Forums problems... - Dunamis - 03-21-2010

Again, first time in an error box while replying though:


Today, 07:42 PM (Approx)

[Image: 22205888.jpg]


RE: Forums problems... - --- - 03-22-2010

i get it practically every time i try to post something so mostly i dont bother anymore


RE: Forums problems... - yeti - 03-22-2010

I have never seen this myself, nor do any logs show what you're describing. I don't know how I can solve the problem if I can't reproduce it.


RE: Forums problems... - mastermg - 03-22-2010

I got the error trying to open this thread. Lol.
http://community.mybboard.net/thread-66064.html


RE: Forums problems... - yeti - 03-22-2010

OK, I looked around and found this thread:

http://community.mybboard.net/thread-66064.html

So it's a myBB issue. I was tweaking the back end! Doh!

Let me know if the error still appears...


RE: Forums problems... - mastermg - 03-22-2010

I posted it first!! Smile


RE: Forums problems... - yeti - 03-22-2010

So you did! I didn't notice. I myopically assumed it was a backend issue. Sometimes problems are hard to see when they're right under your proboscis!


RE: Forums problems... - h3rm35 - 03-22-2010

Thanks for working hard on this, and good luck fixing it. It will make informing people a lot less frustrating.